Доминик Строс-Кан се оженио четврти пут

Бивши генерални директор Међународног монетарног фонда (ММФ) и некада француски министар привреде Доминик Строс-Кан венчао се протеклог викенда у Мароку и то је његов четврти брак, пренели су данас француски медији.

Строс-Кан који је пре неколико година напустио политички живот и од тада се мање појављује у јавности, венчао се са Миријам Лауфир протеклог викенда у Маракешу, пренео је лист Паризијен и додао да се Строс-Кан преселио у Мароко.

Бивши генерални директор ММФ-а има за собом три брака, са Елен Дима, Брижит Гијмет и Ан Сенклер. Његова четврта супруга, пореклом Мароканка, била је новинар, а тренутно ради за свог супруга, пренео је лист Поен.

Строс-Кан (68) је био француски министар привреде и финансија (1997-1999) и потенцијални кандидат социјалиста за председника Француске.

Он је 2011. године поднео оставку на место шефа ММФ-а пошто га је собарица у њујоршком хотелу оптужила за покушај силовања. Касније је ослобођен тих оптужби.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво