Ивана Трамп открила тајне брака са Доналдом Трампом

Нова књига Иване Трамп, бивше супруге председника САД, открива детаље о њиховом заједничком животу, укључујући и развод, о коjeм су амерички таблоиди брујали недељама.

Ивана Трамп, која је била у браку са Доналдом Трампом од 1977. до 1992. године, у књизи „Одгајање Трампа“ пише да је једног децембарског дана 1989. године знала да се њихов брак приближио крају.

„Прилази ми једна плавуша и каже: 'Ја сам Марла и волим твог мужа. Волиш ли га ти?'. Губи се. Волим свога мужа. Нисам се понела као дама, али била сам шокирана“, пише Ивана Трамп у својој новој књизи.

Јавна афера Доналда Трампа са Марлом Мејплс изродила је чувени наслов „Најбољи секс који сам икада имао“ у Њујорк посту 1990. године.

Након што се развео од Иване, Доналд Трамп је оженио Мејплсову 1993. године.

Трампова бивша жена присећа се у књизи колико је „лудо“ било то што није могла да упали телевизор, а да не чује своје име.

У добром делу књиге, Ивана Трамп се присећа и свог одрастања у Европи, почетака манекенске каријере у Њујорку и описује када се упознала са Доналдом Трампом.

Према њеним речима, он је њој и њеним пријатељицама обезбедио сто у луксузном менхетнском ресторану, платио рачун и послао „кадилака“ да је врати у хотел.

„Инстинкти су ми рекли да је Доналд паметан и духовит“, пише бивша манекенка у књизи.

Агенција АП дошла је раније до примерка књиге, која би требало да буде пуштена у продају следеће недеље.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво