Шварција има ко да наследи у теретани

Син Арнолда Шварценегера, Џозеф Баена, изгледа не излази из теретане. Доказ да је посвећен вежбању је свакако његова фигура, а одао га је и отац који је објавио заједничку фотографију и честитао му рођендан.

Судећи према фигури Џозефа Баене, Арнолд Шварценегер не мора да брине о томе ко ће га наследити када је у питању обликовање тела. У теретани су, изгледа, били и на дан када је син најпознатијег филмског табаџије напунио 20 година.

„Срећан рођендан, Џозефе! Ти си фантастичан син и диван партнер за тренинг. Постајеш јачи и паметнији сваког дана и веома сам поносан на тебе. Волим те“, написао је прослављени глумац и бивши политичар на Твитеру.

Прошле године, Арнолд је рођендан ванбрачног сина прославио наздрављајући са њим на чувеном фестивалу пива „Октоберфесту“.

Џозеф Баена је син Арнолда Шварценегера и спремачице Милдред Баене која је чистила његову кућу док је био у браку са Маријом Шрајвер.

Шварценегер из брака са Маријом има четворо деце: ћерке 27-годишњу Кетрин и годину дана млађу Кристину и синове 24-годишњег Патрика и Кристофера који је, као и Џозеф, недавно напунио 20 година.

број коментара 2 пошаљи коментар
(среда, 04. окт 2017, 14:22)
Deda Pera [нерегистровани]

Re: Arnold se igrao životom

Kako to misliš da se igrao sa životom?
Ako misliš na to što je voleo i pored svoje žene da ima još neku, to je naprotiv bolje jer seks održava zdravlje svakog muškarca!

(среда, 04. окт 2017, 09:59)
Ko bi rekao! [нерегистровани]

Arnold se igrao životom!

Imao je urođenu srčanu manu,a 1997. mu je ugrađena veštačka "Aortenklappe",jedan od 4 srčanih zalistaka!