Ана Ивановић остаје уз Уницеф

Некадашња српска тенисерка Ана Ивановић, национална амбасадорка Уницефа од 2007. године, потписала је продужетак сарадње са Уницефом у Србији.

„Почаствована сам што настављам сарадњу са Уницефом у Србији и што пружам свој допринос остваривању права за свако дете. Волим децу и знам колико љубави, бриге и заштите је потребно да би деца расла и била срећна. Мој фокус биће на подршци Уницефовим иницијативама које се баве превенцијом насиља, образовањем и оснаживањем девојчица да праве изборе за себе – изборе који утичу на њихово детињство и њихову будућност“, изјавила је Ивановићева.

Директор Уницефа у Србији Мишел Сен-Ло изразио је задовољство наставком партнерства.

„Привилегија је имати Ану Ивановић за националну амбасадорку Уницефа. Током наше десетогодишње сарадње Ана је показала посвећеност деци. Свих ових година пружала је драгоцену подршку програмима заштите деце од насиља и образовања. Својим личним донацијама пружила је помоћ и деци у ванредним ситуацијама. Срећни смо што настављамо партнерство које ће обухватати заштиту деце од насиља, поготову родно заснованог насиља и оснаживање девојчица кроз образовање да могу да достигну своје потенцијале“, изјавио је Ло.

Током посете Уницефу Ана је имала је прилику и да се упозна са Афшан Кан, регионалном директорком Уницефа за Европу и Централну Азију, са којом је разговарала о раду Уницефа у Србији и региону и наредним корацима који ће се предузимати да би свако дете остварило све своје потенцијале.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се