Ана Ивановић остаје уз Уницеф

Некадашња српска тенисерка Ана Ивановић, национална амбасадорка Уницефа од 2007. године, потписала је продужетак сарадње са Уницефом у Србији.

„Почаствована сам што настављам сарадњу са Уницефом у Србији и што пружам свој допринос остваривању права за свако дете. Волим децу и знам колико љубави, бриге и заштите је потребно да би деца расла и била срећна. Мој фокус биће на подршци Уницефовим иницијативама које се баве превенцијом насиља, образовањем и оснаживањем девојчица да праве изборе за себе – изборе који утичу на њихово детињство и њихову будућност“, изјавила је Ивановићева.

Директор Уницефа у Србији Мишел Сен-Ло изразио је задовољство наставком партнерства.

„Привилегија је имати Ану Ивановић за националну амбасадорку Уницефа. Током наше десетогодишње сарадње Ана је показала посвећеност деци. Свих ових година пружала је драгоцену подршку програмима заштите деце од насиља и образовања. Својим личним донацијама пружила је помоћ и деци у ванредним ситуацијама. Срећни смо што настављамо партнерство које ће обухватати заштиту деце од насиља, поготову родно заснованог насиља и оснаживање девојчица кроз образовање да могу да достигну своје потенцијале“, изјавио је Ло.

Током посете Уницефу Ана је имала је прилику и да се упозна са Афшан Кан, регионалном директорком Уницефа за Европу и Централну Азију, са којом је разговарала о раду Уницефа у Србији и региону и наредним корацима који ће се предузимати да би свако дете остварило све своје потенцијале.

број коментара 5 пошаљи коментар
(четвртак, 05. окт 2017, 18:31)
ZARE 1 [нерегистровани]

Manekeni

Svi vi ''Manekeni ''koji kažete da Ana nije za naslovnu stranu i td..zašto ne prijavite vaše devojke ili supruge pa neka se dokažu.
Ana je pre svega naš veliki humanista i treba da se ponosimo njom ! A o lepoti da ne pričamo jer to je očigledno !

(среда, 04. окт 2017, 11:30)
anonymous [нерегистровани]

"Teme"

Prvo,nemam nista protiv G.Lo-a,ali zasto direktor UNICEF-a u Srbiji nije srbin?
Drugo,zasto ste svi toliko navalili sa tim manekenstvom?Ana Ivanovic nije "lutka sa naslovne strane".

(уторак, 03. окт 2017, 17:47)
Сас мишићи јаки! [нерегистровани]

Ана није за манекенку,

које не смеју бити више од 176цм!,а Ана има 184цм!

(уторак, 03. окт 2017, 14:48)
Prekrupna je! [нерегистровани]

Ana nema mere za manekenku!

90-60-90,a visina od 173cm-179cm!

(уторак, 03. окт 2017, 14:15)
anonymous [нерегистровани]

To jedino i zna da radi

Ana Ivanovic je napravila zivotnu gresku sto nije postala manekenka. Lepa je, zgodna, a tenis joj bas ne ide od ruke niti se sama trudila da pruzi svoj maksimum na tom polju. Ne kazem ovo iz lose namere, meni je tako delovala.