Џенифер Лопез обећала милион долара за Порторико

Америчка певачица Џенифер Лопез, чији су родитељи Порториканци, обећала је милион долара за опоравак Порторика од урагана.

Џенифер Лопез обећала милион долара за Порторико Џенифер Лопез обећала милион долара за Порторико

Џенифер Лопез је рекла на конференцији за новинаре да ће дати новац различитим хуманитарним организацијама како би помогла Порторику који је погођен ураганом „Марија“.

Лопезова је додала да су и њен дечко, некадашњи бејзбол играч Алекс Родригез и бивши супруг певач Марк Ентони, такође ангажовани за помоћ Порторику.

Ураган „Марија“, најјачи који је погодио Порторико у протеклих 80 година, однео је више од 10 живота, уништио стотине домова, довео до нестанка струје на целом острву и изазвао велике поплаве.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи