Џонсон добио сет за стони тенис „Мали Борис“ од чешког колеге

Британски министар спољних послова Борис Џонсон добио је поклон од свог чешког колеге Лубомира Заоралека - сет за стони тенис који би требало да симболично представља преговоре те земље са ЕУ.

Џонсон добио сет за стони тенис „Мали Борис“ од чешког колеге Џонсон добио сет за стони тенис „Мали Борис“ од чешког колеге

Заоралек је рекао да је сет, произведен у Немачкој, који се продаје за око четири евра у Прагу и који је случајно назван „Мали Борис“, симболичан поклон.

„Поклонио сам му сет како би могао да вежба док путује. Знам да је добар у пинг-понгу“, рекао је Заоралек новинарима након ручка са Џонсоном, који је боравио у посети Прагу како би разговарао о изласку Британије из ЕУ.

Након што је примио поклон, Џонсон није пропустио прилику да направи паралелу између преговора о изласку Британије из ЕУ и спорта, примећује АФП.

„Уколико је ово пинг-понг, оно што бих с поштовањем рекао је да је лопта сада у вашем терену“, рекао је Џонсон додајући да се у Британији „радују да виде како је можете пребацити преко мреже да се настави овај разговор“.

Шеф британске дипломатије истакао је да његова земља жели да изгради „дубоко и посебно партнество с пријатељима у ЕУ“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи