„Ер би ен' би“ нуди обилазак Њујорка са Саром Џесиком Паркер

Онлајн платформа „Ер би ен' би“ покреће ове седмице туристичке обиласке Њујорка, а једна од њих обећава „незаборавно искуство куповине ципела“ са „глумицом, продуценткињом, пословном женом и поносном Њујорчанком“ – Саром Џесиком Паркер.

„Ер би ен' би“ нуди обилазак Њујорка са Саром Џесиком Паркер „Ер би ен' би“ нуди обилазак Њујорка са Саром Џесиком Паркер

Сваки учесник ће добити пар ципела из њене колекције СЈП у „Блумингдејлсу“ (Bloomingdale's), свратиће на сладолед у ресторан „Форти керотс“ у тој робној кући, а затим ће отићи на балет.

Карте по цени од 400 долара добиће прве четири особе које се пријаве, а тура ће бити организована 6. октобра.

Новац ће бити дониран Њујоршком балету, у којем је Сара Џесика Паркер члан одбора.

Глумица је за АП изјавила да је изабрала „Блумингдејлс“ као део своје туре јер је то „веома популарна дестинација“ где се нада да ће помоћи својим гостима да изаберу савршену обућу.

Балет је, како је нагласила холивудска звезда, „једно од највећих културних искустава које било ко може да има“ у Њујорку, било да ту живи или је у посети.

Међу другим славним личнима који ће бити домаћини хуманитарних туристичких обилазака Њујорка које организује „Ер би ен' би“ (Airbnb) су амерички фудбалер Мајкл Стрејхен и глумац Енсел Елгорт.

„Ер би ен' би“ има туристичке понуде и у другим градовима широм света, укључујући Барселону, Хавану и Токио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи