Загреб, јутро без Меланије Трамп

Амерички институт из Загреба уклонио је спорне билборде са ликом прве даме САД, дан пошто је адвокатица Меланије Трамп најавила тужбу због неовлашћеног коришћења лика супруге Доналда Трампа. Нова кампања, најављена као „други покушај“, постављена је уместо већ чувеног билборда на којем је, поред лика Меланије Трамп, писало: „Само замисли колико далеко можеш догурати уз мало енглеског“.

„Уложите у свој енглески“, пише на новом билборду, који је јутрос постављен уместо већ чувеног плаката Меланије Трамп, пише портал Индекс.

Амерички институт у Загребу је нову кампање на Фејсбуку налавио речима: „Други покушај“.

Кампања овог института, са ликом прве даме САД и поруком „Само замисли колико далеко можеш догурати уз мало енглеског", подигла је велики прашину, пошто је Меланија Трамп овластила адвокатицу Наташа Пирц Мусар да тужи Амерички институт, уз ултиматум да билборди морају бити уклоњени у року од 24 часа.

Меланија Трамп се и раније бунила против употребе свог лика у рекламним кампањама, па је становницима свог родног места Севнице у Словенији наредила да престану да злоупотребљавају њено име у комерцијалне сврхе.

Севничани су, непосредно после председничких избора у САД, на којима је Меланијин супруг Доналд победио Хилари Клинтон, стављали њено име на читав низ производа – од колача до меда.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи