Дечак покосио траву испред Беле куће, Трамп га похвалио

Френк Ђачио, дечак којег је „Фокс њуз“ представио као 11-годишњег „предузетника“ у области баштенских послова, проживео је „најлепши дан у животу“ након што му је председник САД Доналд Трамп дозволио да покоси травњак испред Беле куће.

 Дечак покосио траву испред Беле куће, Трамп га похвалио Дечак покосио траву испред Беле куће, Трамп га похвалио

Дечак из Фолс Черча у Вирџинији послао је писмо са молбом америчком председнику када је имао десет година, а жеља му је услишена у петак када је, после обављеног посла, са Трампом прошетао по травњаку, а потом се са оцем и председником сликао у Овалном кабинету.

„Ово је до сада био најбољи дан мог живота“, рекао је Френк у јутарњем програму Фокс бизнис нетворка.

Дечак је за Си-Ен-Ен рекао да је, тражећи посао за који је плаћен осам долара по сату, контактирао чак и Белу кућу.

„Увек сам желео да урадим нешто велико и помислио сам, зашто не почети овде, ово делује као савршен пример“, објаснио је Френк који живи у градићу у Вирџинији.

У писму које је написао Трампу, а које је наглас прочитала портпаролка Беле куће Сара Сандерс, Френк је питао председника да ли би могао своје умеће у кошењу траве да примени у Белој кући, а чак је понудио и да донесе своје гориво и батерије за косилицу.

Током кошења, из резиденције је изашао и сам Доналд Трамп који га је похвалио и рекао му да ради добар посао.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се