Трампов биограф: Обруч се стеже, председник ће поднети оставку

Аутор мемоара Доналда Трампа "The Art of the Deal" (Умеће договора) из 1987. године, сматра да ће амерички милијардер поднети оставку на председничку функцију пре краја мандата који истиче 2021. године, а можда чак до краја ове године.

Писац Тони Шварц навео је на Твитеру да ће „Трамп поднети оставку“ пре краја истраге о наводној умешаности Русије у изборну кампању за председничке изборе у САД.

„Обруч се стеже невероватном брзином“, навео је Шварц, чије је дело о смелом бизнисмену утицало на Трампов имиџ током изборне кампање.

„Трамп ће поднети оставку и прогласити да је победио пре него што му Конгрес не остави другу могућност“, оценио је Трампов биограф.

Шварц је алудирао на истраге које се односе на аферу с Русијом, али и друге Трампове могуће опструкције.

„Трампова владавина је практично завршена. Бићу изненађен ако издржи до краја године. Претпостављам да ће поднети оставку ове јесени“, оценио је Шварц.

Шварц, чије је књига продата у више од милион примерака, прошле године је изразио незадовољство Трамповим ставовима и оценио да је његова књига била као кад се „свињи стави руж за усне“.

„Осећам дубок осећај кајања што сам допринео Трамповој популарности и учинио га много интересатнијим него што заправо јесте“, рекао је Шварц још у јулу 2016.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи