Бибер својим возилом ударио папараца

Канадски поп-певач Џастин Бибер лакше је повредио фотографа на Беверли Хилсу у Лос Анђелесу тако што га је, по изласку из цркве, случајно ударио својим камионетом, саопштила је данас полиција.

Двадесеттрогодишњи Канађанин је ударио папараца (57) који је пребачен у болницу, али његове повреде нису тешке, рекао је полицајац Франс пресу и додао да Бибер није приведен, нити је против њега покренут кривични поступак.

„Дошли смо по позиву на лице места и затекли 57-годишњег пешака на земљи. Пребачен је у локалну болницу без повреда опасних по живот“, рекао је Би-Би-Сију наредник Метју Стаут.

Саобраћајна незгода се догодила при врло малој брзини певачевог камионета, синоћ око 21.30 по локалном времену, кад је напуштао паркинг после црквене службе.

„Џастин Бибер је сачекао полицију и сарађивао са њом, након чега је пуштен. Изашао је из аутомобила после незгоде и покушао да помогне. Затражио је од осталих папараца да направе мало места за повређеног пешака.“

„Певач је чучнуо поред њега и питао може ли било шта да уради за њега“, пренео је наредник медијима.

Бибер је пре неколико дана, због „непредвиђених околности“, отказао остатак светске турнеје на којој је био 18 месеци и одржао више од 150 концерата, али неће наступити на последњих 15 места у Северној Америци и Азији.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво