Гвоздени Мајк открио да је био злостављан као дете

Легендарни боксер Мајк Тајсон открио је непознате животне детаље да је као дете доживео злостављање од стране једног старијег мушкарца.

У интервјуу за И-Ес-Пи-Ен Тајсон је рекао да никада о томе није причао јер је то тешко искуство за њега и да не воли о томе да говори: „Волим да ту тему држим тамо где јој је и место - у прошлости. Ипак, истина је, био сам злостављан као дете.“

Тајсон је објаснио да га је у детињству један старији мушкарац ухватио за руку и покушао да одвуче у зграду, али није желео да открије више детаља кроз шта је прошао.

Упитан каквог је трага то искуство оставило на њега, Гвоздени Мајк је истакао да је због тога морао да постане жилав како би се изборио.

„То никога не треба да се тиче, али иначе људи не воле да говоре јавно о таквим искуствима јер мисле да их то чини слабим“, додао је Тајсон.

Бивша боксерска легенда признао је да је након тог догађаја осећао срамоту за оно што му се десило.

„Ипак, научио сам да због тога што ти се тако нешто деси ниси ништа мање човек него што си раније био“, закључио је Мајк.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи