Ja сам обичан човек који слуша Моцарта

Руски председник Владимир Путин изјавио је да себе сматра „обичном особом“ која воли да чита историјске романе и да слуша Моцарта, једино што обавља посао другачији од других.

„Себе сматрам обичним човеком“, рекао је Путин на састанку с младим Русима од десет до 17 година који су председнику Русије постављали уживо питања на телевизији НТВ.

Путин је признао да ради посао другачији од осталих, али је додао да има „нормалан и обичан живот“.

Руски председник је рекао да свакодневно остави времена да слуша музику, бави се спортом и одржава контакте с пријатељима.

„Волим да читам, посебно историјске романе. Увек са задовољством слушам класичну музику - Баха, Бетовена и Моцарта. Можда, пре свих Моцарта“, рекао је Путин.

Руски председник је рекао да су његове три главне вредности – живот, љубав и слобода.

Путин је додао да се његов радни дан заврши касно и тада има само једну жељу а то је да спава, наводећи да није љубитељ интернета и друштвених мрежа.

Руски председник је на питање о поновној кандидатури рекао да још не размишља о томе. Председнички избори заказани су у Русији у марту 2018. године.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи