Судски иследник потврдио: Певач групе „Линкин парк“ се обесио

Канцеларија судског иследника у Лос Анђелесу саопштила је данас да је певач калифорнијске рок групе „Линкин парк“ Честер Бенингтон извршио самоубиство вешањем.

Судски иследник потврдио: Певач групе „Линкин парк“ се обесио Судски иследник потврдио: Певач групе „Линкин парк“ се обесио

Бенингтон, који је јуче пронађен мртав у свом дому код Лос Анђелеса, обесио се о врата спаваће собе, наводи се у саопштењу и додаје да је у соби пронађена полупразна боца алкохолног пића.

Опроштајна порука није пронађена, а обдукција тела тек реба да буде извршена.

Бенингтон је у неколико наврата рекао да је у младости имао проблема са алкохолом и дрогама.

Група је постала популарна 2000. године с првим албумом Hybrid Theory који је продат у десет милиона примерака.

„Линкин парк“, који свира мешавину хип хопа и метала, требало је наредне недеље да крене на турнеју и промоцију последњег албума One More Light, издатог 19. маја.

Група је добио бројна призњања међу којима две награде Греми, а најпознатије песме су In the End, What I've Done и Numb.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво