Путин: У школи за обавештајце име ми је било Платов

Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да му је шифровано име у школи за обавештајце било „Платов“, преноси „Тaс“. Такође је додао да зна да постоји хиљаде налога на друштвеним мрежама са његовим именом, али да са њима нема апсолутно ништа.

Наводи се да је Путин то рекао током интервјуа преношеног на руској телевизији из Образовног центра за надарену децу „Сиријус“, у Сочију, који је назван „Озбиљан разговор са Владимиром Путином“.

Путин је прво казао да не користи друштвене мреже, пошто су „радни дани толико испуњени“.

„Завршим касно у ноћ и нисам расположен за Инстаграм. Све о чему мислим је да одем у кревет и спавам“, рекао је Путин.

Руски председник је додао да зна да постоји хиљаде налога на друштвеним мрежама са његовим именом. „Немам ништа с тим. Само се пазите. Дакле, све што је написано у моје име нисам ја“, навео је Путин.

Он је додао да се нада да људи који воде те налоге неће писати ништа лоше у његово име.

„Када смо већ код лозинки, оне су само надимци. Као што знате, ја сам започео каријеру у обавештајним агенцијама које су се бавиле иностранством и понекад сам користио алијасе због технолошке неопходности. Када сам био у школи за обавештајце, шифровано име ми је било Платов“, рекао је Путин.

Председник је додао да су у данашње време било какви надимци „једноставно смешни“.

„Зашто се крити иза надимака. Ако човек ради нешто вредно занимљиво, нешто због чега је поносан, требало би то да каже“, оценио је Владимир Владимирович Путин.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво