Берлускони: Код Трампа ми се највише свиђа Меланија

Бивши италијански премијер Силвио Берлускони изјавио је да му се Меланија Трамп, супруга америчког председника, свиђа због лепоте, стила и шарма.

Силвио Берлускони је гостовао у емисији приватне ТВ станице Ла7, где га је водитељ питао да ли је поласкан тиме што га упоређују са америчким председником Доналдом Трампом.

"Не могу да кажем да се због тога осећам овако или онако. Али, што се тиче Трампа, могу да кажем да ми се, као многим мушкарцима и женама, свиђа Меланија", одговорио је Берлускони.

Берлускони је рекао да никада није упознао Меланију Трамп, али да је видео на телевизији и да је „чуо много позитивних мишљења“.

„Чак је и демократе у Америци не критикују“, истакао је Берлускони, пренела је агенција Ројтерс.

Берлускони (80) се ове недеље поново вратио на политичку сцену пошто је водио кампању за његову странку Форца Италија уочи другог круга локалних избора у Италији, који се одржава у недељу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи