Обама случајно одао тајну?

Бивши амерички председник Барак Обама ненамерно је одао пол близанаца славног пара Бијонсе - Џеј-Зи, преноси „Дејли мејл“.

Обама се, у видео-снимку, начињеном поводом реперовог уласка у Кућу славних текстописаца, нашалио о сличностима између њега и Џеј-Зија.

Он је рекао између осталог да ће га Џеј-Зи ускоро престићи у броју кћерки, преносе медији.

„Често мислим да се Џеј и ја разумемо. Нико ко нас је упознао у млађим данима, не би помислио да ћемо бити ту где смо данас. Знамо како је то одрасти без оца, знамо како је то немати пуно и познајемо људе којима није ишло тако лако као нама, па се трудимо да отворимо врата онима који долазе иза нас. Џеј и ја смо такође луди за својим кћерима, иако ће ме он престићи кад близанци дођу на свет“, рекао је Обама.

Многи обожаваоци славног пара су то схватили као доказ да ће Џеј-Зи и Бијонсе добити две ћерке.

Томе у прилог иду и чињенице да се Џеј-Зи није појавио на церемонији иако је први репер у историји који је уврштен у Кућу славних текстописаца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво