Меланија посетила децу у болници у Бриселу

Прва дама САД Меланија Трамп посетила је децу у болници у Бриселу и развеселила их поклонима дечјих књига и цвећа од креп-папира, док се њен супруг састајао са европским вођама.

Меланија посетила децу у болници у Бриселу Меланија посетила децу у болници у Бриселу

Мали пацијенти у Универзитетској болници „Краљица Фабиола“ написали су јој на играчки за цртање знак „Добродошла, госпођо Трамп“.

Прва дама је обишла болницу и придружила се групи деце која су правила папирно цвеће, што је белгијска традиција. Двоје деце које су седела с њом примала су инфузију. 

Они су причали о томе које им је омиљено цвеће. Меланија Трамп је рекла да воли божуре, лале, руже и посебно орхидеје.

Прва дама САД је такође посетила Ватиканску дечју болницу раније ове недеље док је са супругом била у Риму, и поклонила деци књиге.

Планирано је да се касније данас придружи супругама других лидера који су у Бриселу за самит НАТО у посети Магритовом музеју и краљевској палати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво