Зек Снајдер прекида снимање "Justice League" због ћеркиног самоубиства

Режисер Зек Снајдер, најпознатији по хитовима „Чувари“ и „Бетмен против Супермена: Зора праведника“, открио је јавности да је претрпео страшну породичну трагедију и да је одлучио да прекине са својим радом на предстојећем јесењем блокбастеру "Justice League".

Снајдерова ћерка Отум (Autumn) извршила је самоубиство у марту, али су Снајдерови одлучили да не обелодањују своју породичну трагедију како би у миру могли да сахране и оплачу ћерку, која је имала тек 20 година.

За њену смрт знао је само мали број најближе родбине и пријатеља, а постпродукција филма Justice League одложена је у марту на две недеље. Снајдер је испрва желео да се врати снимању.

„Размишљао сам да би било катарзично за мене да се вратим послу и видим да ли је то начин на који могу да се изборим са свиме“, рекао је Снајдер у веома емотивном интервјуу, који је, заједно са супругом Дебором, дао за Холивуд репортер.

„Ипак, одлучио сам да станем са свиме како би био са својом породицом. Са својом децом, којима сам најпотребнији. Свима нам је веома тешко“, објаснио је Снајдер.

Студио „Ворнер брос“ пружа потпуну подршку Снајдеровима.

„Оно кроз шта они пролазе је незамисливо. Ја и сви у студију мислимо на њих“, рекао је председник „Ворнер броса“ Тоби Емерих.

Њега ће на месту режисера заменити Џос Видон, који је снимао Осветнике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво