Вулин скочио падобраном са 3.000 метара

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин данас је у оквиру манифестације „Балкански скок пријатељства 2017“ искочио падобраном из авиона са 3.000 метара висине.

Министар Вулин је скочио у тандему са инструктором падобранства Миланом Тодоровићем из авиона А-2 са 3.000 метара, а након што је доскочио на тло, рекао је да је Србија земља слободних људи и да је увек била на правој страни света.

„Ово је било велико задовољство и прилика да покажемо свим нашим борцима и ветеранима колико нам је стало до њих, колико су нам битне вредности за које су се они залагали и борили“, истакао је Вулин.

Навео је да је Србија земља слободних људи и, како је рекао, земља која зна шта значи слобода и која се за слободу увек борила и увек била на правој страни.

„Ми смо данас на правој страни света“, нагласио је министар Вулин, коме ово није први скок.

Међународна манифестација „Балкански скок пријатељства 2017“ почела је данас на спортском аеродрому „Лисичји јарак“, а отворио ју је Вулин.

Отварању манифестације присуствовали су и државни секретар у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић, владика пакрачко-славонски Јован Ћулибрк, генерал Николај Александрович Бељајев, херој Руске Федерације, као и мајка палог борца Горана Остојића, Јованка Остојић.

„Балкански скок пријатељства“ одржава се од 1993. године и настао је сарадњом Грчке уније резервних падобранаца и тадашње 63. падобранске бригаде.

Манифестацију организују Падобрански клуб ветерана 63. падобранске бригаде „Архистратиг“ и Ваздухопловни савез Србије, уз подршку Министарстава омладине и спорта, одбране и рада, запошљавања, борачких и социјалних питања и Падобрански клуб „Феникс“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво