Серена Вилијамс случајно објавила да је трудна

Америчка тенисерка Серена Вилијамс oткрила је данас да је случајно објавила да је трудна, пошто је грешком поставила фотографију на друштвеној мрежи „Снепчет“.

Серена Вилијамс случајно објавила да је трудна Серена Вилијамс случајно објавила да је трудна

Прва тенисерка света је 19. априла поставила своју фотографију у жутом једноделном купаћем костиму, на којој се види труднички стомак, уз поруку: „20 недеља“.

Она је одмах обрисала фотографију, али је њен представник за медије наког тога потврдио вест о трудноћи.

Вилијамсова (35) је открила да се сваке недеље сликала, како би пратила ток трудноће.

„Чувала сам их и била сам добра у томе, али сам једном погрешила“, признаје тенисерка, а преносе амерички медији.

Вилијамсова је навела да је у јануару сазнала да је трудна, два дана пре почетка првог гренд слем турнира у сезони Аустралијан опена. У финалу је победила старију сестру Венус и са 23 гренд слем трофеја постала рекордерка Опен ере. 

„Није било лако. Слушате приче о женама у трудноћи да имају мучнине, да осећају умор, да су под стресом. Морала сам да сакупим сву ту енергију, и како кажу, 'да је ставим у кесу и бацим'. Трудна или не, нико то није знао, била сам фаворит за освајање турнира. Кад год играм од мене се очекује трофеј. Ако не освојим титулу, то је заправо много већа вест", навела је она.

Она се у децембру верила са суоснивачем друштвене мреже Редит Алексисом Оханијаном.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво