Завео 24 године старију жену, освојиће и Француску!

Ан Фулда, биограф центристичког кандидата Емануела Макрона, који се синоћ заједно са лидерком ултрадеснице Марин ле Пен квалификовао за други круг председничких избора у Француској, каже да је он у стању да „покори“ Француску пошто је успео да освоји своју професорку из средње школе са којом је већ десет година у браку.

„Он жели да покаже да ако је био у стању да заведе жену која је 24 године старија од њега и мајка је троје деце, у малом провинцијском граду... упркос осуди и ругању, може да освоји Француску на исти начин“, тврди Фулда.

Би-Би-Си наводи да је 64-годишња Брижит Троњ, Макронова садашња супруга, предавала драму његовом одељењу у Средњој школи „Ла провиданс“ у Ламјену.

„Није био попут осталих, није био тинејџер. С одраслима је имао однос на равној нози“, изјавила је она у француском документарцу снимљеном прошле године.

Сећа се да јој је једног дана Макрон дошао са плановима да заједно напишу представу за матуранте. „Нисам мислила да ће то тако далеко отићи. Мислила сам да ће му досадити. Писали смо, и мало по мало мене је потпуно освајала интелигенција тог дечака“, рекла је Троњова.

Са 16 година Макрон је отишао из Амјена како би наставио школовање у Паризу, обећавши притом да ће је узети за жену.

„Звали смо стално једно друго и проводили сате на телефону. Мало по мало, поразио је сав мој отпор, на невероватан начин, стрпљењем“, навела је професорка.

Брижит Троњ је напустила мужа и започела везу са бившим учеником, за кога се удала 2007. године.

Број коментара 45

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво