Омаж Деби Рејнолдс и Кери Фишер

Сећање на мајку и ћерку глумице Деби Ренолдс и Кери Фишер одржано је на гробљу у Холивуду у присуству рођака, пријатеља и обожавалаца.

Током двосатне церемоније одржане на гробљу „Форест лон“ било је суза, али и смеха, приказиване су фотографије, видео-клипови и причане анегдоте.

Син и брат две глумице Тод Фишер рекао је да су се окупили са циљем да се обожаватељима пружи пријатељски поглед на његову мајку и сестру, наводећи и да је његова мајка мрзела да присуствује комеморацијама.

Стотине обожавалаца, неки обучени у костиме из Ратова звезда, сатима су чекали да би могли да дођу на гробље, а многи су носили наруквице на којима је писало „Деби и Кери заувек у нашим срцима“.

Трупа из плесног студија „Деби Рејнолдс“ извела је плес као омаж за филм Singing in the Rain, којим се прославила са само 19 година.

Кери Фишер, глумица и писац, позната по улози принцезе Леје у серијалу Ратови звезда умрла је 27. децембра у 60. години од последица срчаног удара. Њена мајка Деби Рејнолдс, позната глумица златног доба Холивуда, умрла је дан након смрти ћерке, у 85. години.

Тод Фишер је подсетио на последње тренутке своје мајке и поновио њену изјаву да жели да буде са ћерком. Међу звездама присутним церемонији били су глумац Ден Акројд и певач Џејмс Блант, који је посебно за ту прилику компоновао песму под насловом Ту сам да те пустим да одеш.

Ден Акројд је прочитао текст о Кери Фишер, са којом је био верен током 1970-их пре њене удаје за глумца и композитора Пола Сајмона. Он је испричао анегдоту како јој је спасао живот када се гушила прокељом.

Фото-монтажа са сликама које приказују моменте из каријере и приватног живота две глумице приказана је уз музику из серијала Ратови звезда композитора Џона Вилијамса. Током церемоније се појавио и чувени робот Ар-Ту-Ди-Ту из поменуте популарне франшизе.

Две глумице сахрањене су једна поред друге.

Друге славне личности такође су сахрањене на том гробљу код Холивуда, као што су глумица Бети Дејвис, пијаниста Либераче, звезда немих филмова Бастер Китон и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво