Није желео посао државног секретара САД, али га је супруга убедила

Државни секретар САД Рекс Тилерсон изјавио је у интервјуу за „Индепендент џорнал ривју“ да „није желео ни тражио“ тај посао, али га је прихватио само јер га је његова жена тако посаветовала, наводи се на сајту РТ.

„Жена ми је рекла да би требало да урадим то“, наводи Тилерсон у интервјуу за мало познати лист, који је основала неколицина републиканаца.

Према Тилерсоновим речима, председника САД Доналда Трампа није упознао пре него што је позван у „Трампову кулу“ да разговарају о глобалним аферама, а потом му је и понуђено место највишег дипломате САД.

„Када ме је на крају разговора питао да будем државни секретар, био сам шокиран“, признаје Тилерсон.

Бивши извршни директор компаније „Ексон мобајл“, Тилерсон је рекао да је планирао да се пензионише у марту и да ужива на ранчу са унуцима.

Када је дошао кући, како наводи, жена му је рекла: „Рекла сам ти да Бог није завршио са тобом“.

Два месеца пошто је ступио на функцију државног секретара САД, Тилерсон каже да је његова жена била у праву и да заиста треба да ради тај посао.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи