Сви причају о новом Ширановом двојнику

Ед Ширан се већ навикао на то да се, с времена на време, појави његов двојник. Понекад је реч о „обичном младићу“, док је понекад то друга звезда, попут Руперта Гринта из серијала филмова о Харију Потеру. Најновији двојник је, међутим, много необичнији од претходника.

Најновији Едов двојник, међутим, много је необичнији од Рона Визлија. И то не само зато што је беба, већ зато што чак није ни „он“, већ девојчица - двогодишња Исла Волтон!

Причу још слађом чини чињеница да је мала Исла двогодишњакиња са одличним укусом и воли музику Еда Ширана.

Стејси, тетка симпатичне двогодишњакиње, испричала новинарима листа Сан да сви примећују сличност између познатог певача и Исле: „Сви коментаришу како је она мини Ед, а ја је зовем 'Беба Ширан'. Она воли његову музику, покушава да пева и прати његове речи, а има чак и свој плес“.

Како то обично бива, невероватну сличност уочили су и љубитељи Твитера и „Беба Ширан“ је брзином светлости постала хит на интернету. Једино што још недостаје јесте заједничка фотографија Исле и певача, или још боље - дует.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво