Метју Пери као дечак претукао данашњег канадског премијера

Канадско-амерички глумац и звезда „Пријатеља“ Метју Пери признао је у емисији „Џими Кимел уживо“ да је као дечак претукао данашњег премијера Канаде Џастина Трудоа.

Популарни Чендлер присетио се школског времена и периода петог разреда, када је са својим пријатељем истукао већ тада успешнијег Џастина, који је уједно био и син ондашњег премијера државе.

„Мој пријатељ Крис Мари ме је подсетио на то. Џастин је био бољи спортиста од нас и то је било из чисте љубоморе. Био је вероватно једино дете у школи које смо уопште могли да савладамо. Не хвалим се тиме, био сам глупи клинац. Вероватно је због тога успео у животу и постао премијер Канаде“, нашалио се глумац.

Пери и Трудо су похађали Oсновну школу „Роклиф парк“ у Отави, главном граду Канаде.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара