Нил Финглтон, џин из „Игре престола“ преминуо у 37. години

Британски глумац препознатљив по својој висини Нил Финглтон преминуо је у 37. години од срчаног удара. Остаће упамћен највише као џин Моћни Маг у „Игри престола“.

Са 232,6 центиметара висине, Финглтон је 2007. ушао у Гинисову књигу рекорда као највиши Британац. Клуб високих особа је саопштио да је Нил Финглтон, један од 25 највиших људи на свету, изненада преминуо.

Најпознатији по ангажману у серији Игра престола где је глумио џина по имену Моћни Маг, британски глумац је између осталог играо и у филмовима 47 Ронин и Икс-мен: Прва класа као и у ТВ серији Доктор Ху.

Рођен на североистоку Енглеске 1980. године, пре него што се окренуо глуми, неко време је играо кошарку у Америци.

„Никада нисам имао проблем са висином. Више сам бринуо да не оћелавим или да се не угојим, да вам право кажем. Нисам дозволио да моја висина игра негативну улогу у мом животу. Увек радим оно што хоћу, неки високи људи можда пате зато што стално пиље у њих или их питају једно те исто. То је једина лоша ствар када си овако висок - глупи коментари и питања. Осим тога, супер је када си висок“, рекао је Финглтон, а забележено је у Гинисовој књизи рекорда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи