Читај ми!

Моника Белучи стигла у Београд

Италијанска глумица Моника Белучи слетела је око поднева на београдски аеродром „Никола Тесла“.

Моника Белучи стигла у Београд Моника Белучи стигла у Београд

Белучијеву је на београдском аеродрому дочекао велики број обожавалаца, али се она није много задржавала, јавио је Блиц.

Прослављена глумица ће данас у 14.30 у Скупштини града Београда говорити на конференцији за новинаре, заједно са редитељем Емиром Кустурицом, у чијем филму На млечном путу тумачи главну улогу.

Након тога, Белучијеву ће примити премијер Србије Александар Вучић. Сусрет, којем ће присуствовати и Кустурица, одржаће се у 15.15 у згради Владе Србије.

Након церемоније свечаног отварања у Центру „Сава“, вечерас ће бити приказан Кустуричин филм, у којем славни редитељ и глуми уз Монику Белучи и Слободу Мићаловић.

Филм На млечном путу имао је светску премијеру на прошлогодишњем Венецијанском филмском фестивалу, а домаћу ове зиме на фестивалу „Кустендорф“ у Дрвенграду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се