Џон Севиџ о Србији: Свака ноћ овде ми је као бродвејски мјузикл

Амерички глумац Џон Севиџ и део екипе новог филма „Повратак“ посетили су Скупштину Србије, а угледна холивудска звезда је том приликом изјавио да му је драго што је у „младој“ земљи чија је историја ипак дужа од америчке.

Севиџ је истакао да му је драго што упознаје земљу порекла многих својих пријатеља, и да у Србији види младе и енергичне људе који траже прилику за себе.

„Овде ми је свака ноћ као бродвејски мјузикл, осећам велику енергију заједништва“, пренео је познати глумац своје утиске о Србији, у изјави новинарима у парламенту.

Лазар Роквуд, амерички глумац пореклом из Сомбора, захвалио је својим америчким пријатељима који су дошли и нагласио да су њихове пословне посете Србији сада већ прерасле у љубав.

Истакао да је екипа филма „Повратак“ једна од најбољих са којом је радио у животу, и да му је велика част да игра улогу која је писана посебно за њега.

Роквуд је рекао да је први пут у згради парламента, наводећи да је у његово време у то здање долазио Тито.

„Ја сам био Титов пионир и ово је за мене нарочито лепа успомена“, рекао је глумац.

Народни посланик Жика Гојковић рекао је да му је част што људима који су обишли готово цео свет може да покаже једну од најлепших здања у Србији, посебно истакавши да су се познати глумци одрекли великих хонорара да би снимали у нашој земљи.

Гојковић је са генералном секретарком парламента Светиславом Булајић био домаћин филмској екипи, у којој је био и сценариста и редитељ филма Предраг Јакшић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво