Мараја Кери потврдила нову романсу

После пеха на новогодишњем наступу и серије непријатних ситуација на љубавном плану, америчка певачица Мараја Кери потврдила је да је у вези са својим плесачем Брајаном Танаком, пренела је агенција АП.

Једна од најуспешнијих певачица данашњице на друштвеној мрежи Инстаграм објавила је фотографију на којој је приказана како са плесачем Брајаном Танаком пије шампањац у кади за Дан заљубљених. Како не би било забуне о чему је реч, певачица је потврдила романсу агенцији АП, али није желела много да коментарише.

„Није ми пријатно да говорим о свом приватном животу... Мој дечко и ја не желимо да то радимо“, нагласила је славна Американка.

Поп дива је прошле године раскинула везу са милијардером Џејмсом Пакером, међутим њихов разлаз није био пријатељски, те је привукао велику пажњу таблоида.

То је изгледа инспирисало Марају Кери у музичком смислу, пошто њена последња песма под називом I Don't говори о раскиду, а у видео-споту за ту нумеру спалила је венчаницу и показала на свом средњем прсту веренички прстен, сличан оном који јој је дао Пакер.

Више од 200 милиона албума Мараје Кери продато је широм света током њене каријере, због чега је, како наводи АП, извођач са највише продатих албума свих времена.

Мараја ће се придружити америчком певачу Лајонелу Ричију на турнеји All the Hits Tour која ће трајати од 15. марта до 27. маја. Колегу Лајонела је упознала када је 1999. године позвана да свој велики хит Hero отпева са италијанским оперским певачем Лучаном Паваротијем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво