Ежени Бушар пронашла „правог“ када је изгубила опкладу

Када је канадска тенисерка Ежени Бушар одлучила да изађе на састанак са студентом, јер је изгубила опкладу о победнику „Супербоула“, нико није мислио да постоји шанса за нешто озбиљније. Али у љубави, као и у тенису, увек има изненађења.

Говорећи о првом састанку са 20-годишњим Џоном Геркеом, Бушарова је имала само речи хвале, описујући виђање „фантастичним“ и називајући Џона „џентлменом“.

Упитана да ли ће бити другог састанка, само је одговорила: „Наравно.“

Како је до свега дошло? „Супербоул.“

Када су „Атланта фалконси“ водили 21 разлике, Бушарова је њихову победу предвидела на Твитеру. Међутим, велики навијач „Њу Ингланд патриотса“ није се сложио и са њом се кладио у састанак.

Прихватајући опкладу из забаве, тенисерка није ни сањала да ће ишта бити од тога.

Ипак, „Патриотси“ су невероватним преокретом дошли до тријумфа, а Бушарова је дуговала једно виђање. Одлучила је да изађе са Џоном.

Испоставило се да је добро поступила.

Џон Герке је 22-годишњи студент са Универзитета Мисури, а осим што обожава амерички фудбал, воли и кошарку. За први састанак су одлучили да оду на утакмицу „Бруклин нетса“ против „Милвоки бакса“.

Како се испоставило, Бушарова се сјајно провела. Зато је са Џоном изашла и други пут. Још? Остаје да се види...

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи