До сада необјављене фотографије откриле тајну Мерилин Монро

Пријатељица једне од највећих звезда Холивуда Фрида Хал преминула је пре три године, али је ближњима пре смрти открила тајну о Мерилин Монро, тајну коју је дуго чувала и коју прате фотографије до сада скриване од јавности.

Прошлог новембра, на аукцији одржаној у Холивуду, продат је сет фотографија за 2.240 долара. На њима је Мерилин Монро, чувена платинаста плавуша. 

Снимила их је и чувала њена пријатељица Фрида Хал, а настале су 8. јула 1960. године испред студија „Фокс“ у Њујорку након што је Мерилин Монро била на проби костима и фризуре за филм Неприлагођени.

На сликама се види труднички стомак глумице, међутим, како је Фрида Хал пренела пријатељима, отац тог детета није био Артур Милер, са којим је Мерилин тада била у браку већ италијанско-француски глумац Ив Монтан.

Ив и Мерилин упознали су се на снимању филма Хајде да се волимо и убрзо започели аферу за коју су многи знали.

Најпознатија плавуша 20. века крила је да је остала у другом стању и претпоставља се да је трудноћу у неком моменту прекинуо спонтани побачај.

„Фрида је била веома поносна на ове фотографије и на то што је чувала тајну своје другарице толико година. Испричала је да је холивудска звезда затруднела са Монтаном. Није то била претпоставка већ нешто у шта је била сигурна“, рекао је Тони Мајклс, купац фотографија који је живео веома близу Фриде.

Мерилин Монро жудела је за тим да се оствари као мајка и имала је три побачаја. Патила је од ендометриозе цeлог живота због чега је имала јаке болове током циклуса и имала потешкоћа да затрудни.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво