Ерик Клептон се опоравља од операције

Легендарни гитариста Ерик Клептон оперисан је због камена у жучној кеси. Музичар се успешно опоравља, али је због операције морао да откаже учешће на концeрту поводом јубилеја Куће славних рокенрола.

Британски музичар Ерик Клептон опоравља се после операције одстрањивања камена у жучној кеси, саопштио је његов представник за штампу.

Легендарни гитариста (64) је због операције био приморан да откаже наступ на концерту у Медисон сквер гардену, којим ће бити обележена 25. годишњица Куће славних рокенрола.

Прослава траје два дана, а на концерту заказаном за петак, уместо Клептона наступиће Џеф Блек, који га је 1965. године заменио у групи "Yardbirds".

На Клептоновом сајту се наводи да операција неће пореметити остале, раније заказане наступе.

Иначе, на концертима поводом јубилеја Куће славних рокенрола, у четвртак ће наступити Кросби, Стилс и Неш, Стиви Вондер и Брус Спрингстин и његов "И Стрит Бенд".

У петак, поред Клептонове „замене" Џефа Блека, наступиће и „У2", Арета Френклин и „Металика".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи