„Ружни“ лепотани и лепотице

Савршен изглед није једина карта на коју може да се игра на путу до успеха. Доказ за то су бројни лепи глумци, певачи, водитељи који нису успели да стигну даље од локалне популарности. С друге стране, неке од највећих светских звезда не „поштују“ уопште стандардна правила лепоте.

„Ружни“ лепотани и лепотице „Ружни“ лепотани и лепотице

Индивидуалност, таленат и амбиција само су неке од особина које красе „ружне“ лепотане и лепотице.

Глумица Тилда Свинтон признаје да је увек знала да не изгледа добро и да је то видела као велику предност.

„Сви моји лепи пријатељи у неком моменту почеки су да 'тргују' изгледом и не мислим при томе само на секс. Увек имају на уму то да имају плаве очи, пуне усне, лепу косу и да треба да се понашају у складу са тим. То је велики притисак којег сам ја била лишена“, објаснила је Тилда.

Бенедикт Камбербач своје лице са алфабетом који се састоји само од консонаната - чврстих, угластих, нервозних слова.

„На почетку сам се плашио да ћу остати по страни, али сам временом схватио да до места на којем сам сада може да се дође само захваљујући вештинама. Почео сам да радим напорно и успех је дошао“, открива популарни Шерлок.

Исландска певачица Бјорк каже да не воли како изгледа само када је уморна.

„Ако ми покажете две фотографије и на једној сам ружна, а на другој исцрпљена, само ћу се забринути због друге“, наводи кантауторка.

Најлепша дама света вилењака, Кејт Бланчет жали се да су јој у школи смишљали разне надимке због великих уста. Била је незадовољна изгледом и нарочито су јој сметале, како каже, мале очи и ужасне уши.

„Временом сам престала да превише размишљам о себи и о томе како изгледам. Старење је природан и тако фасцинантан део нашег развоја“, сматра славна Аустралијанка.

Венсану Каселу природа није дала савршен изглед, али негативци које је оживљавао на великом платну, готово без изузетка, били су толико харизматични да гледаоцима ништа није преостајало него да их виде као антихероје. Бивши супруг Монике Белучи одличан је у тумачењу лоших момака, што нарочито привлачи нежнији пол.

Улога у филму Kids 1995. године донела је Клои Севињи популарност. Публика није заволела њену лепоту већ њену нарав.

За себе глумица каже да нема класичну лепоту и саветује девојке да се не труде да буду савршене.

Имиџ грубијана који прати Хавијера Бардема почива делом и на његовом изгледу. Глумцу се то не допада јер се то доста разликује од његовог карактера за који кажу да одликује нежност и стидљивост.

Љубитељи филмова нису заинтересовани да истражују толико о Бардему већ оцењују да није имао глумачких промашаја и да не глуми већ да је толико добар у послу којим се бави да делује као да „живи пред камерама“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 13. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара