Борис Џонсон напустио интервју након једног питања

Шеф британске дипломатије Борис Џонсон напустио је телевизијски интервју који се преноси уживо, пошто га је новинар питао ко је председник Јужне Кореје.

Џонсон је рекао: „Нисмо у пабу на квизу“ и позвао новинара Дермота Мурнагана да му се придружи у пабу, додајући да неће да учествује у квизу уживо на телевизији.

Како пише британски Дејли мејл, данашњи инцидент је личио на онај када је Мурнаган питао министарку из сенке Лабуристичке партије Емили Торнбери за име француског министра спољних послова.

Џонсон је данас на исто то питање одговорио да је француски министар његов пријатељ Жан Марк Еро, којег добро познаје.

Међутим, на следеће питање, ко је председник Јужне Кореје, Џонсон је одлучно одговорио: „Нећете ме увући у кафански квиз о лидерима широм света“.

„Са великим поштовањем Вас позивам у пивницу, где можемо да наставимо разговор. Имам ужасан осећај да, ако наставим да Вам одговарам, Ви ћете наставити да постављате питања. Угодан дан Вам желим. Видимо се“, рекао је.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво