Романтични репер

Фифти Сент који је до сада играо искључиво улоге „жестокох момака" спреман је да покаже и „нежнију страну" своје личности. Амерички музичар изјавио да би волео да се опроба у романтичном филму, а као идеалну партнерку види Џесику Албу.

Амерички репер Фифти Сент, чији криминалистички филм "Dead Man Running" ове седмице стиже у биоскопе, изјавио је да би волео да игра у остварењу са романтичном тематиком.

"Желео бих да тумачим главну улогу у романтичном филму", рекао је репер, а преноси часопис „ОК".

"Џесика Алба би ми била савршена партнерка. Који мушкарац не би волео да игра са њом?", додао је Фифти Сент чије је право име Куртис Џексон .

Фифти Сент је објавио четири студијска албума, од којих је последњи "Before I Self Destruct" (2009) и продао више од 21 милиона плоча.

Такође, играо је и у неколико филмова, међу којима су "Streets of Blood" са Валом Килмером и "Get Rich or Die Tryin'" са Теренсом Хауардом, а појављује се и у епизоди серије „Симпсонови" из 2003. године.

Музичар, који је рођен у Квинсу, један је од најбогатијих хип-хоп извођача, а његова имовина се процењује на 440 милона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво