Обама забављао гледаоце „злим твитовима“

Амерички председник Барак Обама забављао је гледаоце у једној контакт емисији читајући „зле твитове“ који су му упућени, почевши од коментара Доналда Трампа који је у августу на „Твитеру“ написао да ће председник Обама „бити запамћен као можда најгори преседник у историји САД“.

Републиканском кандидату на изборима за председника САД Обама је, овом приликом, узвратио речима: „Стварно? Ја ћу бар бити запамћен као председник“.

Амерички председник је учествовао у емисији водитеља Џимија Кимела, на телевизији Еј-Би-Си, у којој водитељ обично тражи од својих познатих гостију да прочитају неке од негативних твитова који су им упућени.

Једна особа је га је рецимо на Твитеру упитала: „Бараче, брате, дижеш ли икада ишта?“

„Па подигао сам забрану са кубанских цигарета. И то је нешто“, одговорио је Обама, преноси АП.

Барак Обама је водитељу признао да га сарадници ретко буде усред ноћи, иако је посао председника веома стресан. Најтежи проблеми се, ипак, најчешће могу предвидети унапред, објаснио је председник.

Међутим, искористио је прилику да упути и нову стрелицу Трампу: „Али оно што сигурно не радим у три сата ујутро је да твитујем о људима који ме вређају“.

Када је водитељ желео да зна да ли се председник смеје током дебата док гледа републиканског кандидата, Обама је кратко рекао: „Скоро стално“.

Коментаришући могуће разлоге за неповерење које људи исказују према Хилари Клинтон, Обама је истакао да утицаја свакако има то што је присутна у јавности већ 30 година.

„Када је неко толико дуго пред очима јавности, људи покушавају да му нађу слабе тачке и онда се на томе гради читава прича“, објаснио је Обама и додао да, према његовој оцени, Клинтонова води „прагматичну политику“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво