Самjуел Л. Џексон: Не занима ме развод Бреда и Анђелине

Развод Анђелине Џоли и Бреда Пита постао је једна од главних тема протеклих дана. Своје мишљење о разводу холивудског пара имају сви, а једно од најзанимљивијих свакако припада легендарном глумцу, Самјуелу Лироју Џексону.

Џексон је 1993. године сарађивао са популарним глумцем, када су заједно играли у филму True Romance. Гостујући у емисији Good Morning Britain, Самјуел је говорио и о разводу Пита и Џолијеве, за који сматра да је саставни део живота и да људи то превазиђу и наставе даље.

„То је живот, знате већ како то функционише. Једини проблем је што већина Американаца и даље памти оно што је Бред учинио Џенифер Анистон и управо та већина је одушевљена тиме што је зла вештица сада остала без мужа“, истиче Самјуел.

Према његовом мишљењу, људи сматрају да се Бред према Џенифер понео нељудски, а део кривице сноси и Џолијева.

„Можда постоје и људи који их жале, као и њихову децу, али ја заиста не видим како је то уопште мој или било чији проблем“, додаје глумац.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво