Ухапшен хакер који је узео слике из телефона Пипе Мидлтон

Полиција у Лондону потврдила је да је ухапсила човека осумњиченог да је хаковао „Ајклауд“ налог Пипе Мидлтони да је украо 3.000 фотографија.

Ухапшен хакер који је узео слике из телефона Пипе Мидлтон Ухапшен хакер који је узео слике из телефона Пипе Мидлтон

Британски лист Сан објавио је да га је контактирао хакер који је понудио да прода фотографије млађе сестре принцезе Кејт удате за британског принца Вилијама за најмање 50.000 фунти.

Хакер је рекао да поседује око 3.000 фотографија Пипе Мидлтон и њеног вереника Џејмса Метјуза, као и принца Вилијама и његове супруге Кејт и њихове деце принцезе Шарлот и принца Џорџа.

Полиција је саопштила да је ухапсила 35-годишњег човека којег сумњичи за неовлашћено преузимање садржаја из телефона принцезине сестре. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво