Кустуричин одговор на Депардјеове увреде

Након што је Жерар Депардје осуо паљбу по Кустурици уочи премијере његовог филма „На млечном путу“ у којем глуми Моника Белучи, огласио се и српски редитељ.

Замислите када бих ја рекао за Депардјеа да је распаднути алкохоличар, преварант који је због пореских олакшица, а не из љубави према руској култури, узео руски пасош, да је неморална дртина која не може да издржи истину како Руси воле моје филмове и музику коју свирам, као уосталом и Французи, рекао је Емир Кустурица коментаришући увреде прослављеног француског глумца Жерара Депардјеа, пише портал Iskra.co.

„Замислите када бих ја за Депардјеа рекао да се од допадљивог младића претворио у бачву и да нема пинтера који би могао да запуши све рупе на које цури мешина једна пијана, да је уместо пи..ња у првој класи 'Ер Франса' управо иза себе оставио г.вно, клептоман један који своје радничко порекло потврђује тако што гласа за Саркозија, а када заврши рекламу за шпагете краде посуђе од реквизитера“, наставио је Кустурица.

„Замислите када бих за Депардјеа рекао да је све жене са којима је живео навукао на алкохол и да им је оставио исто оно што је иза њега остало у првој класи 'Ер Франса', да није знао да управља мотором него је на првој окуки разбио нос, и да му је тада пукао мехур и зато пи.а по авионима и по познаницима, да су му из руку испадале гувернале мотора као породице које је засновао и после уништио, да су му од глуме остали само папирићи, као идиоти, које качи по колегама јер не може да упамти текст тикван један, да ли би то било фер? Мислим да не би, јер чак када бих тако мислио, не би било добро да то изговорим“, каже Емир Кустурица, реагујући на жестоке увреде које му је упутио француски глумац.

Број коментара 62

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се