Норвешка премијерка ловила покемоне по Братислави

Норвешка премијерка Ерна Солберг искористила је данас паузу између својих званичних обавеза у Братислави и отишла у стари део словачке престонице како би - ловила покемоне.

Солбергова је у друштву својих телохранитеља, виших норвешких званичника и телевизијских екипа, искористила део свог слободног времена између два састанка и шетала Братиславом гледајући све време у свој мобилни телефон, што се може видети на телевизијским снимцима.

Премијерка је за телевизију ТВ2 изјавила да је покушала да се „докопа најређих покемона“, због чега неки играчи те игрице морају да пређу чак до десет километара.

Солберг, која је раније била позната као љубитељ игрице Кенди краш, прошле је недеље изјавила да је постала фасцинирана покемонима дан након што је у два интервјуа изјавила да не игра ту игрицу.

„Моја млађа сестра ме изазвала да играм након што је пронашла једног покемона на мом балкону“, изјавила је премијерка за дневни лист Афтенпостен.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи