Џенифер Лоренс најплаћенија глумица

Са 46 милиона долара зараде у протеклих годину дана, Џенифер Лоренс је најплаћенија глумица, пише магазин „Форбс“.

Лоренс је другу годину за редом најплаћенија дама, а то пре свега може да захвали хонорару који добија за филмски серијал Игре глади.

На другом месту је Мелиса Мeкарти, јунакиња филмова Шпијун и Истеривачи духова, која је зарадила 33 милиона долара, док је трећа Скарлет Јохансон са 25 милиона долара.

Укупно, 10 најплаћенијих глумица у протеклих годину дана, од 1. јуна 2015. до 1.јуна ове године, зарадиле су 205 милиона долара пре одбијања пореза и такси.

Агенција АП констатује да је добро бити у филмској индустрији, али да је још боље бити у музичкој индустрији.

Раније овог лета, подсећа АП, Форбс је направио листу зарада у индустрији забаве, према којој је прва била Тејлор Свифт са 170 милиона долара, а следи група "Оne Direction" са 110 милионa долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се