Бивши Бекамов телохранитељ данас је бескућник и живи на аеродрому

Војни ветеран и некадашњи телохранитељ Дејвида Бекама, Дејвида Камерона и саудијске краљевске породице завршио је као бескућник и живи на лондонском аеродрому „Хитроу“. Четрдесетшестогодишњак, који се представља као Сајмон Џоунс, био је инспириран филмом „Терминал“ с Томом Хенксом у главној улози и на аеродрому живи месец дана.

У Спилберговом филму, Том Хенкс глуми човека из источне Европе који је заробљен на аеродрому након што је у његовој земљи започет рат па не може да се врати, нити му одобравају улазак у земљу.

Боравећи на аеродрому, Џоунс преживљава углавном хранећи се остацима хране коју остављају путници иза себе и користи бесплатан бежични интернет како би тражио посао.

Вивши припадник падобранске јединице завршио је на аеродрому након пропасти свог бизниса. Истиче да га аеродромска служба сигурности није ниједном испитивала.

Током војне службе био је у Ираку, Авганистану, Сомалији, Анголи, Нигерији, Судану и Израелу, након чега је основао своју компанију. Чувао је саудијску краљевску породицу, америчке дипломате, као и бившег британског премијера Дејвида Камерона.

Неколико година био је и телохранитељ Дејвида Бекама и бринуо о сигурности његове супруге Викторије и деце. Новинарима је рекао: „Изненада сам изгубио све. Све сам уложио у посао, због чега је патио и мој брак. Кад је посао пропао – пропао је и брак, па сам се изненада нашао на улици без новца. Тада сам се сетио филма с Томом Хенксом и дошао на аеродром“.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара