Адел случајно пољубила обожаваоца

Британска певачица Адел је свом обожаваоцу на концерту у Ванкуверу дала незабораван поклон, након што га је позвала на сцену у арени „Роџерс“.

Обожавалац, чије име на Твитеру гласи Визи, открио је певачици да је дошао из Нигерије како би видео и чуо свог идола, а потом је Адел одлучила да га загрли.

Међутим, 21-годишњи младић је у том тренутку окретао главу, желећи да забележи моменат камером на мобилном телефону, и њих двоје су се, уместо у образ, пољубили у уста.

Младић је због одушевљења почео да скаче горе-доле, а изненађена британска певачица рекла је публици: „Хвала богу, па мој мушкарац није овде! Боже, нисам пољубила другог човека већ шест година“.

Након тога су направили селфи који је Визи поставио на Твитер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво