Деп виђен у друштву непознате бринете

Након сазнања да неће бити кривично гоњен због напада на супругу Амбер Херд, глумац Џони Деп славио је ноћас у хотелском бару у Шведској у друштву извесне бринете.

Познати глумац, који је на европској турнеји са својим бендом „Холивудски вампири“, славио је уз коктеле са пријатељима у стокхолмском Гранд хотелу, пошто се данима крио у хотелској соби, преноси Дејли мејл.

Према извору британског дневника, глумац је све време разговарао искључиво са непознатом девојком, а чланови његовог бенда кажу да је Деп живнуо на вест да га суд неће гонити због наводног напада на супругу.

Томе у прилоге иде и чињеница да је глумац филмског серијала Пирати с Кариба данас вољно делио аутограме, позирао обожаватељима и смејао се с њима.

У међувремену, и глумица Амбер Херд је оптужила Депове адвокате за клевету јер је она „херој“ који је једноставно био жртва породичног насиља.

Хердова је поднела суду у Лос Анђелесу захтев за развод од Депа после 15 месеци брака, наводећи као разлог непремостиве разлике.

Глумачки пар упознао се на снимању филма Дневник рума 2011. године, у време док је још био у вези са француском глумицом Ванесом Паради, са којом има ћерку и сина.

Деп и Хердова венчали су се у фебруару прошле године на приватној церемонији у Лос Анђелесу, децу немају, већ само предбрачни уговор.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво