Елтон Џон се још нада састанку са Путином

Славни британски музичар Елтон Џон рекао је да жали због тога што се није састао са руским председником Владимиром Путином током боравка у Москви, али и да се нада да ће у будућности, ипак, моћи да са њим разговара о правима ЛГБТ популације у Русији.

На концерту у Москви, Елтон Џон је захвалио председнику Путину што га је позвао да са њим разговара о важним питањима, укључујући и права ЛГБТ популације и оболелих од сиде у Русији.

Британски кантаутор је нагласио да се нада да ће до састанка са руским лидером ипак доћи.

Џон је критиковао закон „о забрани геј пропаганде“ у Русији и Путинову изјаву да хомосексуалци треба да оставе децу на миру.

Руски председник је у септембру позвао Елтона Џона, иначе декларисаног хомосексуалца, да се састане са њим како би разговарали о питањима права геј популације.

Позив је уследио пошто је легендарни музичар на Инстаграму написао да је телефоном разговарао са Путином, али се испоставило да је био жртва неслане шале двојице Руса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи