Јанг: И више пратилаца на мрежама може да донесе улогу

Млади глумац Паркер Јанг, гост Београда током „Комеди феста“, сматра да глумци не треба да се деле на телевизијске и филмске и да морају да се окушају и у улогама које можда не би прихватили, јер треба стално да уче. У данашњем Холивуду улогу може донети и више пратилаца на друштвеним мрежама, каже Јанг.

Јанг: И више пратилаца на мрежама може да донесе улогу Јанг: И више пратилаца на мрежама може да донесе улогу

Као једна од младих нада Холивуда, Паркер Јанг је искористио прилику да се промовише и у Србији, на Међународном фестивалу филмске комедије, на којем се приказује и филм Три мушкарца и онај четврти, у којем игра главну улогу.

Упркос томе што је још на почетку, амерички глумац је задовољан својом каријером и популарност му не смета, јер је доживљава као део посла којим се бави.

Коментаришући стране глумачког позива које не воли, 27-годишњи уметник је, после дужег размишљања, рекао да је то конкуренција.

„Постоји много пројеката на којима бих волео да радим, али због велике конкуренције, дешава се да у коначном одабиру улогу добије неко ко има више референци, па чак и више пратилаца на друштвеним мрежама, што такође може имати утицаја“, упућује нас глумац у тајне холивудских кастинга.

Да би од себе направио бренд, како каже, и ако желиш да будеш на врху, мораш радити и ствари које те не привлаче толико, јер је и то постало део посла.

За сада ужива у процесу глумачког формирања, док размишља о сопственој продукцијској кући.

Холивудска звезда у успону истиче да му се допадају гостопримство и дружељубивост домаћина у Србији, али неизоставно српско нуткање храном, могли би га коштати линије, открио је у неформалном разговору са Лепом Бреном, коју је упознао у Југословенској кинотеци на додели награде за допринос комедији сценаристи Синишу Павићу.

Када би му се пријатељ поверио да је хомосексуалац, као у филму Три мушкарца и онај четврти, Паркер каже да то не би утицало на њихов однос, што може да потврди неколицином пријатељстава с људима другачије сексуалне оријентације.

„Нема разлога тако нешто крити и бити нешто што нисте. У овом филму постоји добра прича тог признавања своје сексуалности другима, и мислим да би та прича могла бити од помоћи многима у сличној ситуацији“, сматра Јанг.

Међутим, старије познате личности у Холивуду, из страха да би могли да наруше свој углед и изгубе статус, и даље ћуте, али Јанг верује да се времена мењају.

„Видите Тома Круза, не кажем да је он геј, али када би неко ко је као он - права акциона звезда, открио своје сексуално опредељење, уплашио би се да га више не би схватали озбиљно као акциону звезду“, објашњава глумац.

"Али времена се мењају. Мој пријатељ и колега с којим сам глумио у ТВ серији Стрела, Колтон Хејнс, надавно је признао да је хомосексуалног опредељења и људи су почели још више да га цене и воле због храбрости да призна. Рекао бих да му то признање неће утицати на каријеру, или се бар ја надам да неће“, закључио је све популарнији Американац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво