Захарова о Керију: Његово срце је у Москви

Портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова је на редовној конференцији говорила о политичким темама, али је неколико тренутака посветила и поезији када је америчком државном секретару Џону Керију упутила стихове.

Она је на питање новинара о разлозима честих телефонских разговора шефова дипломатија Русије и САД Сергеја Лаврова и Џона Керија, одговорила стиховима шкотског песника Роберта Бјорнса на енглеском језику.

„Његово срце је у Москви, а не овде. Његово срце је у Москви где лови медведа. Његово срце је у Москви, где год Џон био“, рекла је она, преноси АП.

Затим је, озбиљнијим тоном рекла да су ове године Кери и Лавров разговарали телефоном више од 25 пута те да та чињеница показује да се глобални проблеми могу решити само уз учешће Русије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво