Бесни на Бибера зато што је мазио тигра

Удружење за заштиту животиња ПЕТА критиковало је Џастина Бибера зато што је мазио тигра на веридбеној прослави његовог оца. Популарни певач поставио је на „Инстаграму“ фотографију на којој мази везаног тигра.

Бибер је већи део прославе свог оца Џеремија провео уз бенгалског тигра, који је био завезан у дворишту. Убрзо након што је објавио фотографију, бројни обожаваоци су упутили критике на његов рачун, на шта је он одговорио да тигар није патио већ да су га сви мазили.

Прикључила се и ПЕТА, која је навела да тај тигар потиче из зоолошког врта „Боуменвил“ и да је његов тренер Мајкл Хакенбергер оптужен за бројне случајеве окрутности над животињама.

„Оно што Џастин и други гости на прослави вероватно не знају јесте да је Мајкл Хакенбергер оптужен за пет случајева окрутности над животињама због снимака које је набавила ПЕТА. У једном од њих он дивљачки бичује младог тигра током 'тренинга' и онда се још хвали тиме“, истакли су из удружења.

Хакенбергер такође снабдева Холивуд животињама, а његови тигрови појавили су се у филмовима Пијев живот и Интервју.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи